Lisette Suyl

Als zesjarig meisje is Lisette in 2004 begonnen met dansen bij Jazzdansschool Bertha Huls en heeft in 2017 haar kinderdroom waar mogen maken; lesgeven bij Jazzdansschool Bertha Huls.

Lisette is sinds kleins af aan al bezig met de dansstijlen klassiek ballet en jazz. In een paar jaar op de vooropleiding van ArtEZ en na het afronden van haar MBO dansopleiding heeft ze ook geleerd dat haar passie bij modern en hiphop ligt.

Haar passie als uitvoerend danser uit ze bij dansgroep Lèfamm. Haar passie als dansdocente uit ze natuurlijk bij Jazzdansschool Bertha Huls. Op dit moment geeft Lisette hiphop les op de maandagavond.

Femke Nieuwenhuis

Femke is op haar 3e begonnen met dansen en is sindsdien nooit gestopt.

Ze heeft al veel verschillende projecten gedaan, zoals een musical van Ron Boszhard Producties waar ze drie jaar aan mee heeft gedaan, ze heeft een choreografie gedanst van Adriaan Luteijn choreograaf bij Introdans en een stuk van Johan Inger choreograaf bij het Nederlands Dans Theater en ze heeft vele workshops gegeven en gevolgd in binnen- en buitenland. In 2014 heeft ze haar diploma ontvangen voor het behalen van de opleiding Fast Track Dans MBO-HBO en momenteel studeert Femke aan de HBO Bachelor Docent Dans opleiding aan ArtEZ Hogeschool Voor De Kunsten te Arnhem.

Juliane Groenen-Swillus

Juliane Groenen-Swillus is in 2009 afgestudeerd aan de ArtEZ Dansacademie in Arnhem voor de vakken modern, jazz, klassiek ballet en ADV. Sindsdien geeft Juliane les in het amateur veld en heeft ze zich de afgelopen jaren vooral verdiept in het geven van moderne- en jazzlessen en het maken van choreografieen.

Juliane volgt regelmatig workshops in het binnen- en buitenland om zich verder te verdiepen en om inspiratie op te doen. Hieronder vallen workshops in Londen, Frankrijk, New York, Chicago en Duitsland. Daarnaast geeft zij les op een middelbare school en verzorgt Juliane dansprojecten voor het middelbaar onderwijs met onder andere Jeugd danstheater Scapino.

Mareike MacLean

Docent in de dansstijlen: Modern, Flamenco, Klassiek, ADV

Dansopleiding(en) : BA Dance in Education, MA Education in Art, ArtEZ

Certified Laban Movement Analyst (EUROLAB) – CLMA (2015)

Danservaring ( mini c.v.): Na het afstuderen als dans docente verdiepte Mareike zich in Limón Techniek met workshops en lessen in New York en Nederland van onder ander Alan Danielson, Becky Brown en Roxane D’Orleans Juste. Sinds 2011 volgt zij een Laban/Bartenieff Bewegingsanalyse opleiding bij Eurolab e.V. in Berlijn en is geïnteresseerd in het ontwikkelen van een ervaringsgerichte lesmethode die ook onderwerp van haar masterscriptie in 2014 was.

Evelien Ter Maat

Als klein meisje ben ik met dansen begonnen bij Bertha Huls. Eerst jazz, later ook klassiek, flamenco en spitzen. Uiteindelijk ben ik in 2005 begonnen aan de opleiding docent dans op Artez te Arnhem en vervolgens in 2009 afgestudeerd.

Na het behalen van mijn diploma heb ik drie jaar les gegeven op een balletschool op Chios, Griekenland in de stijlen jazz, modern, klassiek ballet, flamenco en spitzen. Door de crisis daar en het verlangen om toch verder te groeien als docent heb ik besloten terug te keren naar Nederland.

Bij Bertha Huls geef ik (weer) met heel veel plezier les! Elke dinsdag, donderdag en vrijdag. Naast het lesgeven geef ik ook workshops op onder andere basis- en middelbare scholen.

Ik hoop jullie eens te zien in mijn lessen!

Dansante groet,

Evelien

Ilse Derksen

Coördinator dans en docent.

Ik geef les in:

  • Jazz voor volwassenen
  • Steps

Ik ben sinds 1983 werkzaam in de jazzdansschool. Ik geef  jazz aan volwassenen en steplessen. Van 1990 tot 2015 was ik mede-eigenaar van de dansschool . Van 2015 tot nu ben ik werkzaam als dans coördinator.  Graag zou ik je terugzien in mijn lessen of bij een van de andere docenten.

dansstijlen